Magunkról

Cégtörténet

cegtortenet.jpg

 

A vezetői információs rendszerek piacán jelentkező igényekre válaszolva  2004-ben létrejött a BI-Tech Informatika Tanácsadó és Szolgáltató Kft. A szakmai elhivatottságot és a komoly szándékot a döntéstámogató rendszerek értékesítése terén nem jelzi jobban, hogy még ebben az évben sikerült egy direkt partneri szerződést aláírni a szegmens piacvezetőjével a Cognossal. A cég hitvallása, hogy kiemelkedőt csak akkor tudunk létrehozni ha fókuszálunk az adott területre. Ezért hisszük azt, hogy csak egy területtel, az üzleti intelligenciával foglalkozunk viszont abban akkor profi módon. Ennek kapcsán bővítettük partneri szerződéseinket más gyártókkal is. Az IBM mellett 2014-óta a Microsoft is partnerünk és cégünk Silver partneri minősítést szerzett. 

 

A cég indulása óta folyamatosan fejleszti konzulensi csapatát mind a létszám mind a szaktudás területén. Szakembergárdánk mára már az egyik legjobban képzett és sokrétű tapasztalattal rendelkező csapat. A minőség, rugalmasság és kreativitás amely jellemzi tevékenységünket, eredményezte, hogy már több, sikeresen lezárt projekt van a hátunk mögött és számtalan pilot projektben veszünk részt.

 

A BI-Tech Kft. portfóliója kialakítása során arra törekedett, hogy teljeskörű, komplex megoldást tudjon nyújtani partnereinek. Ennek érdekében a portfólió az elejétől a végéig képes lefedni egy teljes projektet.

A cég portfóliója tehát:

  • Tanácsadás, adatvagyon felmérés
  • Adat minőség menedzsment
  • Adattárház modellezés, átépítés
  • Adatvagyon menedzsment
  • Jelentéskészítő, elemző, megjelenítő környezetek kialakítása
  • A megvalósult rendszerek üzemeltetése
  • Oktatás

 

Az egyedi megoldások mellett fontosnak tartjuk, hogy cél megoldásokkal is segítsük partnereink tevékenységét ezáltal növelve eredményességüket. Az elmúlt időszakban több olyan projekten vagyunk túl amelyek már ezeket az előre definiált és megépített rendszereket használják motorként az egyes feladatok kiszolgálásánál.

Filozófia

filozofiank.jpg

A Bi-Tech Informatika Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a vezetői döntés támogató rendszerek területére specializálódott üzleti és informatikai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás.

„Mi az Ügyfél érdekét mindig szem előtt tartjuk!”

A legnagyobb kihívás a cégek és vezetőik életében, hogy időben rendelkezésre álljanak a megfelelő információk. Hatalmas nyomás nehezedik ezen kollégákra, mikor üzlet kritikus döntéseket kell meghozniuk vagy fel kell becsülniük azokat a kockázatokat amelyek jelentős veszteségeket okozhatnak vagy a lehetőségek kihasználását veszélyeztetik.

Hisszük, hogy segíteni tudunk a vállalkozásoknak abban, hogy hatékonyabban tudjanak működni és működtetni, azáltal, hogy megalapozott és gyors döntéseket hozhatnak, ezzel is növelve versenyképességüket a piacon.

Tanácsadásunk során olyan megoldásokat és eszközöket javasolunk amelyek a legfejlettebb technológiát képviselik manapság a lehető legoptimálisabb költségszinteken.

Hisszük, hogy csak akkor hatékony a tanácsadás ha az előremutató és valódi értéket jelent partnereink számára. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink kiválasztására valamint a folyamatos és magasszintű képzésére és motiválására.