Karrier

karrier.jpg

Fontosnak tartjuk, hogy cégünknél elégedett munkavállalók dolgozzanak. Célunk, hogy olyan szakemberekből álló csapatot hozzunk létre, ahol a magasan képzett munkavállalók szívesen segítik egymást, és szeretnek családias légkörben dolgozni. Állandó kollégáink segítségével, sikerült egy olyan csapatot kialakítanunk, amellyel nemcsak szakmai sikereket érünk el, hanem olyan munkahellyé váltunk, ahová munkavállalóink szívesen jönnek be nap, mint nap dolgozni.

 

A BI-Tech Kft több, mint 10 éve a hazai informatikai szolgáltató szektor élvonalában teljesít. Ez az eredmény munkatársaink segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy kollégáink a munkahelyükön jól érezzék magukat. Cégünk emiatt a munkabéren kívül adható egyéb juttatásokat is preferálja. Ezekről bővebben a „juttatási csomag” címszónál olvashat.

Pályázatok/Állásajánlatok 

Pályázatodat és motivációs leveledet az alábbi e-mail címre küldheti: hr@bi-tech.hu 

Pályázatod sikeressége érdekében, kérjük, hogy önéletrajzodban vagy motivációs leveledben 

mindenképpen szerepeljenek az alábbi információk: 

  • eddigi munkavégzés,
  • végzettség,
  • nyelvtudás, 
  • bérigény,
  • utazási hajlandóság,
  • hol hallottál a lehetőségről 

Interjúval kapcsolatban 

A személyes találkozások erejében hiszünk, ezért az interjúkat személyesen a cég székhelyén szoktuk megtartani. Igyekszünk a stresszmentes környezet kialakítására azért, hogy az interjú sikeres legyen! 

 

Juttatási csomagunk 

 

Versenyképes alapbér, teljesítményarányos bónusz 

Alkalmazottjaink az alapbér mellet, egy teljesítményarányos bónusz rendszer alapján bónusz kifizetésben / jutalomban részesülhetnek. A bónusz az egyénre szabott mutatók teljesítése alapján a fizetés meghatározott százalékában van megállapítva.

 

Tréningek, továbbképzések 

Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink mindig naprakész informatikai ismeretekkel rendelkezzenek, és folyamatosan fejlesszék szakmai tudásukat. Az informatikai szakterület gyors fejlődése, illetve az ügyféligényeknek való megfelelés is erre ösztönöz bennünket.

Ezért biztosítjuk munkatársaink számára azokat a szakmai tanfolyamokat, képzéseket ami munkájuk elvégzéséhez elengedhetetlen. Cégünk kiemelt Microsoft partner, így a Microsoft által előírt kötelező képzéseken és vizsgákon is részt vesznek kollégáink.


Céges rendezvények

Cégünk évente legalább két alkalommal szervez csapatépítő rendezvényeket. Ezek a rendezvények mindig vidám hangulatban telnek, ahol a régi és az új munkatársaknak lehetősége nyílik jobban megismerni egymást.